Automobilisme

Alonso rep un multitudinari homenatge a Oviedo per celebrar el seu segon títol mundial de Fórmula 1

Fernando Alonso ha celebrat aquest diumenge amb els seus conciutadans el seu segon campionat del món de Fórmula 1. La plaça de la Constitució d'Oviedo s'ha omplert de gom a gom per homenatjar el pilot asturià. A la façana de l'ajuntament, una pancarta immensa el felicitava per la fita aconseguida la setmana passada al Brasil. Alonso ha estat rebut pel president d'Astúries, Vicente Álvarez Areces, i l'alcalde d'Oviedo, Gabino de Lorenzo. El moment culminant de la festa ha estat quan el bicampió del món ha sortit al balcó i s'ha dirigit als seus seguidors.

Actualitzat

El bicampió del món de Fórmula 1, Fernando Alonso, ha reconegut sentir-se un privilegiat per tenir el suport de la millor afició del món, que li ha permès no sentir-se sol en els moments més difícils de la temporada. Alonso ha rebut un homenatge a Oviedo, la seva ciutat natal, en un acte que s'ha celebrat a la plaça de l'ajuntament i que ha comptat amb la presència d'uns 5.000 aficionats.

La plaça de la Constitució ha estat una autèntica festa i el punt culminant s'ha viscut quan Alonso s'ha dirigit a la multitud des del balcó de l'ajuntament, on estava acompanyat pel president d'Astúries, Vicente Álvarez Areces, i l'alcalde d'Oviedo, Gabino de Lorenzo.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut