Barça

Messi: "Cap equip em podria omplir com el Barcelona"

Leo Messi s'ha desfet en elogis cap al Barça, al seu entendre, el millor club possible per desenvolupar la seva carrera esportiva, i ha insistit que no té intenció d'abandonar el conjunt blaugrana per fitxar per cap altre equip. "Estic en el millor club del món. Cap altre equip em podria omplir igual que ho fa el Barcelona", ha assegurat en una entrevista concedida a la revista equatoriana "Don Balón", que li ha donat la portada en el seu primer número del 2012.

Actualitzat
El crac argentí vol seguir al conjunt blaugrana "fins que se'n cansin", encara que espera que "això no passi mai", perquè no s'imagina amb una altra samarreta que no sigui la del Barça. "Sóc feliç i crec que la gent està contenta amb mi. Per què he de canviar?", es pregunta. A Messi ni li passa pel cap fitxar pel Reial Madrid: "Vaig créixer a la Masia, m'he fet home vestit de blaugrana i no em veig amb la samarreta del Madrid ni amb cap altra", afegeix.

El davanter del Barça qualifica de "barbaritat" la seva suposada mala relació amb el seu company al conjunt blaugrana David Villa, i es desfà en elogis cap a la selecció espanyola, amb la qual disfruta de cada partit, ja que gairebé tots els seus companys de club hi juguen i "per tant, és com un partit del Barça".

Messi també es mostra convençut que "tard o d'hora arribaran amb l'albiceleste els èxits que han arribat amb el Barcelona", però, si no és així, no hi veu cap impediment per continuar sent considerat un dels millors futbolistes de la història. "Di Stéfano és reconegut com un gran jugador i mai va guanyar un Mundial. No crec que ningú discuteixi la seva història per això", conclou.
Anar al contingut