Barça

Keita s'incorpora als entrenaments, Afellay treballa sobre la gespa i Xavi, al gimnàs

Seydou Keita s'ha reincorporat avui als entrenaments després de disputar amb Mali la Copa d'Àfrica, el mateix dia que l'internacional holandès Ibrahim Afellay ha començat a treballar sobre la gespa, encara que al marge del grup. Tots dos han rebut la calorosa ovació dels seus companys quan han aparegut, vestits de curt, al camp de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Xavi Hernández ha fet treball de recuperació al gimnàs, juntament amb Sergio Busquets i Adriano.

Actualitzat
Keita ha tingut una brillant participació en la Copa d'Àfrica, en la qual la seva selecció es va classificar en tercer lloc i va ser triat en l'onze ideal del torneig, i Afellay ha fet un pas més en la seva recuperació del trencament del lligament creuat anterior del genoll esquerre que va patir fa gairebé cinc mesos durant un entrenament.

El migcampista Xavi Hernández, que s'ha perdut els dos últims partits per una petita lesió al soli de la cama dreta, ha fet treball de recuperació al gimnàs. Sergio Busquets, a qui encara li molesta la ferida que va fer-se al genoll dret davant la Reial Societat, i Adriano Correia, que va ser substituït a Leverkusen per precaució per unes molèsties al soli de la cama esquerra, han fet treball específic.

En la sessió també han participat quatre jugadors del filial: els defenses Martín Montoya, Marc Bartra i Marc Muniesa i el davanter Cristian Tello. Jonathan dos Santos i Sergi Roberto, últimament habituals en els entrenaments del primer equip, s'han exercitat aquest dijous amb el filial.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut