Futbol

La final de la Copa del Rei entre Barça i Athletic Club es jugarà al Vicente Calderón el 25 de maig

La final de la Copa del Rei entre el Barça i l'Athletic Club ja té data i seu. Es jugarà al Vicente Calderón el divendres 25 de maig, segons ha pogut saber el programa "Efectivament" del canal Esport3. S'imposa, així, el criteri dels clubs, tot i que la Federació proposarà Mestalla pel risc de canvi de gespa que s'ha de fer al Calderón. I és que cinc dies abans de la final, Coldplay farà un concert a l'estadi "colchonero". El Calderón és l'escenari escollit per qüestions d'equidistància, ja que, a més, té la mateixa capacitat que Mestalla.

Actualitzat
La final de la Copa del Rei entre el Barça i l'Athletic Club de Bilbao es jugarà al Vicente Calderón, el dia 25 de maig. Segons va explicar ahir a la nit el programa "Efectivament" del canal Esport3, els dos equips finalistes estan d'acord a jugar al camp de l'Atlètic de Madrid perquè no els feia el pes tornar a Mestalla, on ja van jugar la final ara fa tres anys.

La capacitat del Calderón no és gaire més gran que la del camp del València, però Madrid compleix perfectament la condició d'equidistància que els dos clubs volien per a les seves aficions. El problema del concert que hi ha a l'estadi de l'Atlètic de Madrid el 20 de maig queda anul·lat en fixar-se la final pel dia 25, sense esperar si el Barça juga o no la final de la Champions. Aquest diumenge, curiosament, el Barça jugarà al Calderón en partit de Lliga, i la setmana que ve es farà oficial que serà l'escenari de la final de Copa.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut