Futbol Internacional

El Chivas Guadalajara confirma el fitxatge de Johan Cruyff, que serà presentat dissabte de forma oficial

El Chivas Guadalajara, un dels equips més populars de Mèxic, ha anunciat a través d'un comunicat a la seva pàgina web el fitxatge de Johan Cruyff. El seleccionador català de futbol serà presentat aquest dissabte de forma oficial en un acte que se celebrarà a l'estadi Omnilife i que serà obert al públic. El tècnic holandès serà assessor esportiu tant del primer equip com del futbol base de l'entitat mexicana durant les tres pròximes temporades, càrrec que compaginarà amb el de seleccionador català.

Actualitzat
La directiva del Chivas de Guadalajara mexicà ha anunciat en un comunicat oficial difós a través de la seva pàgina web el fitxatge de Johan Cruyff. El propietari de l'entitat, el magnat de la comunicació Jorge Vergara, ha assegurat que la incorporació de Cruyff, que serà presentat aquest dissabte de forma oficial a l'estadi Omnilife, servirà per redreçar la mala situació esportiva de l'equip, que actualment és cuer de la Lliga després d'encadenar 13 partits sense guanyar.

Vergara ha assegurat que la incorporació de Cruyff ha estat més complicat que la venda de Chicharito Hernández al Manchester United. Johan Cruyff serà assessor esportiu de l'entitat mexicana tant per qüestions relatives al primer equip com pel futbol base. El seu compromís amb el Guadalajara és per tres anys. aquesta vinculació no afecta el seu càrrec de seleccionador català.
Anar al contingut