Futbol

El Barça goleja el Bayer amb repòquer de Messi i dos gols de Tello (7-1) i passa als quarts de la Champions

El Barça serà als quarts de final de la Champions, després d'oferir un nou recital al Camp Nou. Messi, amb cinc gols i Tello, amb dos, van donar la victòria als blaugrana contra el Bayer Leverkusen per 7-1. Ha estat la primera vegada que un jugador marca cinc gols en l'actual format de la Champions. Després de l'1-3 de l'anada, l'eliminatòria ja va quedar clara quan el Barça va marxar al descans amb un 2-0, amb dos gols de Messi. Amb aquests cinc gols, l'argentí se situa a només set d'igualar el registre de César. Ja al minut 89, Bellarabi va fer el gol de l'honor dels alemanys.

Messi es va perdre el partit de Lliga del cap de setmana passat per sanció i la seva tornada al terreny de joc es va notar i molt. Amb dos gols de l'argentí, el Barça va marxar al descans amb un 2-0 a favor, que ja deixava molt clar el color de l'eliminatòria contra el Bayer Leverkusen, tenint en compte l'1-3 de l'anada.

Amb un domini absolut dels blaugranes -Víctor Valdés pràcticament només va tocar una pilota en el primer temps-, el Barça es va anar acostant a la porteria de Leno. La primera oportunitat la va tenir en el minut 11, amb una doble ocasió. Messi va provar el xut des de la banda dreta i Pedro va aprofitar el refús, sense sort. També a pilota aturada ho va intentar Xavi, amb un xut de falta directa que va sortir alt. Fins que, al minut 25, Messi va inaugurar el marcador amb una vaselina, que suposava el seu gol número 50 en competicions internacionals. Tres minuts abans del descans, va arribar el 2-0, també de l'argentí després d'una acció dins l'àrea.

No en tenia prou amb els dos gols de la primera part, que Messi va voler repetir al segon temps i va agafar tot el protagonisme del partit. El 3-0 de Messi va arribar al minut 49, després d'una altra vaselina que va passar per sobre del porter Leno. Abans que Leo fes el quart de la nit, va veure porteria un altre jugador, Tello. El jove del filial va entrar per Iniesta al minut 53 i, al cap de dos minuts, ja va fer el 4-0, amb la seva típica escapada per la banda esquerra, en què fins i tot es va arribar a col·locar la pilota amb un cop de cap.

A partir d'aquí, els blaugrana van ampliar el recital. Messi va fer el 5-0, al minut 58, i Tello, de nou, va fer el 6-0, al 62. Aquest és el sisè gol que marca Tello amb el primer equip del Barça aquesta temporada, dels deu partits que ja ha jugat sota les ordres de Guardiola. Però Messi encara volia fer més història. Al minut 84, l'argentí va marcar el cinquè gol seu de la nit, un repòquer i, per tant, una xifra inèdita que aconsegueix un jugador en l'actual format de la Champions. El crac blaugrana ja suma 49 gols a la Lliga de Campions, el màxim de la història del Barça.

Messi, a set gols d'igualar César

Amb el repòquer, l'argentí ja suma 228 gols i se situa a set gols d'igualar César, màxim golejador de la història del Barça.