Futbol

Guardiola: "Som molt afortunats de tenir Messi i de poder gaudir-lo."

És evident que l'heroi de la golejada contra el Bayer Leverkusen va ser Leo Messi amb el seu repòquer. Per això, després del partit, els elogis cap a l'argentí es van sentir per tots costats. Un dels més satisfets va ser Pep Guardiola, que va indicar que "som molt afortunats de tenir Messi i de poder gaudir-lo". Messi també es va mostrar molt content pel repòquer, però va assegurar que el més important era que l'equip passés als quarts de la Champions. També el tècnic rival, Robin Dutt, va declarar que "el Barça amb Messi és d'una altra galàxia".

Actualitzat
"Messi és el millor. Tinc sort de ser-ne l'entrenador i sempre podré dir que l'he entrenat". Així de clar va ser Pep Guardiola en la roda de premsa. No van faltar elogis per a l'argentí, de qui va assegurar que "nosaltres no en tornarem a veure un d'igual". En els qualificatius per a Messi, Guardiola va destacar que "és únic pel seu talent innat, per la seva capacitat competitiva i perquè ens ensenya a competir. Amb el Tito el col·loquem sempre on pugui tocar més la pilota i l'hem fet créixer fent-lo jugar."

A part de parlar de Messi, Guardiola també va destacar la "seriositat" amb què els seus homes es van prendre el partit, tot i l'1-3 d'avantatge de l'anada. Va considerar que l'important era classificar-se i que el resultat és conseqüència del joc. El tècnic del Barça tampoc no va mostrar cap preferència sobre un rival en concret per als quarts de final de la Champions, ja que va dir que "tots els equips a quarts són molt forts". A més, va aprofitar per felicitar l'Apoel per la classificació.

Messi, content amb el repòquer

A les càmeres de TV3, Messi es va mostrar molt content amb el repòquer de gols, just després del partit. Humil com és sempre en les declaracions, l'argentí va assegurar que el més important era classificar-se per a la ronda següent de la Champions. El déu blaugrana no desitja cap rival en concret per als quarts de la Champions, ja que "a aquestes alçades de la competició tots són difícils".

Dutt: "El Barça amb Messi és d'una altra galàxia"

També van arribar felicitacions per a Messi del tècnic del Bayer Leverkusen. Robin Dutt va quedar meravellat pel joc del Barça i va assegurar que els blaugrana jugant amb Messi són d'una altra galàxia. "Pel que fa a la seva manera de jugar, no tinc paraules: és d'una classe extraordinària."


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut