Barça

Rosell: "Messi és el millor de la història, no en veurem cap altre com ell"

Messi també ha rebut els elogis, és clar, del seu president. Sandro Rosell ha estat un dels protagonistes de la jornada d'avui del Global Sports Forum, on ha coincidit amb l'exfutbolista Éric Cantona. El màxim mandatari blaugrana ha destacat l'espectacularitat amb què s'ha classificat l'equip per als quarts de final de la Champions i s'ha desfet en elogis cap a la figura de Leo Messi. "Tenim la sort de viure i veure el que Messi fa. Encara veig discussions de si és el millor o no de la història. Per mi no hi ha comparació, és el millor jugador de la història i no en veurem cap altre com ell. Disfrutem-ho, perquè és increïble, és una cosa estratosfèrica", ha expressat el dirigent blaugrana.

Actualitzat
En el marc d'un fòrum que es fa aquests dies a la capital catalana i que reuneix veus destacades de l'esport mundial, Rosell ha qualificat l'astre argentí de "jugador espectacular", encara que ha recordat que està acompanyat també d'"uns jugadors espectaculars i un equip que juga de meravella".

En aquest sentit, ha comentat una anècdota de la passada nit al Camp Nou, quan es va trobar el seleccionador argentí, Alejandro Sabella i, en to de broma, el va instar a "fixar-se en el número deu, perquè és bastant bo i m'imagino que té dubtes de si convocar-lo o no". "A la mitja part vam parlar una altra vegada i li vaig preguntar si ja estava decidit. I em va dir que encara tenia dubtes", ha explicat Rosell entre rialles sobre l'actuació de Messi, que al descans havia anotat dos gols i va marxar al final amb cinc en el seu compte particular.

Rosell també ha elogiat Pep Guardiola: "Que hi hagi un tècnic, format des de petit al Barça, que tingui el valor de fer pujar un jugador tan jove (Cristian Tello) i fer-lo jugar, si no tens un entrenador que arrisca, això no passa mai". En aquest sentit, el president ha posat èmfasi en com les estrelles del primer equip traspassen als jugadors de les categories inferiors aquest vincle sentimental cap al club. "La part de l'èxit de tota aquesta història és que la gent que ho ha d'explicar, jugadors i tècnics, s'ho creuen perquè ho han viscut i han tingut aquesta educació de vida", ha assenyalat.

I, malgrat apuntar que arribar a la final de la Lliga de Campions, "més que un somni, és un objectiu esportiu", ha reconegut que l'orgull real del club blaugrana serà que algun dia "tots els nens del món siguin del Barça". "I no és una utopia", ha conclòs.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut