Barça

La premsa mundial esgota els adjectius per qualificar l'actuació de Messi contra el Bayer Leverkusen

Leo Messi no para de col·leccionar rècords, títols i gestes, i això que només té 24 anys. Els cinc gols contra el Bayer Leverkusen el converteixen en el primer jugador que ho aconsegueix a la història de la Champions. Els adjectius es multipliquen a l'hora de qualificar un jugador que, sens dubte, va camí de convertir-se en el millor de la història, si és que no ho és ja, com assegura el president del Barça, Sandro Rosell. La premsa mundial va esgotar els qualificatius per lloar l'enèsima exhibició d'un futbolista de llegenda. Aquest divendres, dos dels diaris esportius de més prestigi a Europa, "L'Équipe" i "La Gazzetta dello Sport", segueixen dedicant les seves portades a l'astre argentí.

Actualitzat
El diari esportiu argentí "Olé" qualifica Messi d'artista i l'anomena "Picasso", mentre que el diari "Muy" té clar que el jugador blaugrana ha superat ja el seu compatriota Maradona. El diari "La Nación" ja ha esgotat els adjectius i es limita a repetir 5 cops el nom de l'estrella. Exactament el que fa el diari francès "L'Equipe", referència de l'esport mundial. A Itàlia, el "Corriere dello Sport" diu que Messi va fer 5 gols de llegenda. L'altra cara de la moneda és a Alemanya. "Kicker" diu que tenen clar que amb Messi l'espectacle es converteix en un malson. I el "Bild" destaca que cap jugador del Bayer va voler la samarreta de Messi.

Al canal Visión 7 argentí, lògicament, l'exhibició de Messi també va ser portada a l'informatiu. Al canal 24 de la BBC anglesa, Messi també va ser l'obertura del bloc esportiu. El geni del "Maestro" Messi il·lumina la Lliga de Campions, va assegurar el prestigiós canal britànic. El Barça es classifica fàcilment per als quarts de final.

També TV3 i el canal Esport3 van golejar amb el Barça-Bayer Leverkusen. Un milió set-centes mil persones de mitjana van seguir la transmissió. La prèvia i el postpartit també van oferir unes audiències espectaculars.

"L'Équipe" i "La Gazzetta" dediquen les portades a Messi

Dos dels diaris de més renom esportiu a Europa, "L'Équipe" i "La Gazetta dello Sport" segueixen dedicant avui les portades a Leo Messi. Els francesos titulen, "Messi, un geni sense igual" i es pregunten si el seu talent té un límit. Pel que fa al rotatiu italià, titulen "Messi, the Artist", fent referència a la pel·lícula que ha estat la triomfadora de l'última gala dels Oscars. I diuen que la gent va al Camp Nou a veure'l, com es va al Museu per Picasso.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut