Lliga de Campions

El Chelsea consuma la remuntada davant el Nàpols i serà al sorteig dels quarts

El Chelsea serà el representant del futbol anglès als quarts de final de la Lliga de Campions després de superar el Nàpols (4-1). L'eliminatòria es va decidir a la pròrroga gràcies a un gol de Branislav Ivanovic, ja que al final del temps reglamentari el Chelsea havia obtingut exactament el mateix resultat que el Nàpols a l'anada (3-1) amb gols de Drogba, Terry i Lampard de penal. Gokhan Inler havia obtingut el 2 a 1 provisional per als italians.

Stamford Bridge va veure 120 minuts de futbol d'alta intensitat. El Chelsea estava obligat a remuntar un 3 a 1 advers i es va posar a la feina des del primer minut, però el Nàpols va treure les urpes en alguns contracops i va sembrar dubtes en la defensa local. Així estaven les coses, amb el Nàpols controlant la situació, fins que Didier Drogba ha demostrat la seva classe obrint la llauna de cap.

El Chelsea l'han salvat els veterans. Després del gol de Drogba ha arribat el de Terry, a la sortida d'un córner i ja a la segona meitat. Gokhan Inler ha descomptat per al Nàpols amb un xut des de la frontal per posar-hi emoció, però quan faltava un quart, Frank Lampard ha transformat un penal per mans de Gargano.

A la pròrroga, Branislav Ivanovic, lliure de marca, va enterrar les esperances del Nàpols i va classificar el nou Chelsea de Roberto di Matteo per als quarts de final, i ha evitat així que el futbol anglès es quedés sense representants.