Futbol

Kiko Casilla renovarà amb l'Espanyol aquest dissabte fins al juny del 2015

Kiko Casilla serà jugador blanc-i-blau fins al juny del 2015 a partir d'aquest dissabte. El porter de l'Espanyol firmarà la renovació dissabte després de l'entrenament, després de l'acord que han assolit el jugador i el club, segons ha informat l'Espanyol. Anteriorment, Casilla ja va dir que no hi hauria problemes per renovar el seu vincle amb el club periquito, on va arribar-hi la temporada 2007-2008. Llavors va alternar la porteria del filial i del primer equip en la seva primera temporada. Les dues següents el club el va cedir al Cadis i al Cartagena. Aquest estiu va tornar al primer equip de l'Espanyol i ja ha disputat 20 partits entre Copa, Lliga i amistosos.

Actualitzat
L'ambient que es va viure a San Mamés servirà de motivació als jugadors de l'Espanyol. Sergio García ha reconegut que va veure el partit de l'Athletic Club i que els ha despertat encara més les ganes de lluitar per la classificació per a les competicions europees. Per això, el davanter blanc-i-blau ha assegurat que l'Espanyol mereix jugar a Europa l'any que ve. A nivell personal, el davanter català travessa un bon moment, que va confirmar amb les seves múltiples assistències de gol l'última jornada davant el Rayo Vallecano: "No recordo haver-ne donat tantes abans, però estic molt content perquè els meus companys marquin. Cada dia em trobo millor, però sento que puc millorar més i treballo dur".

Missatge de suport a Abidal

D'altra banda, Sergio García ha enviat un missatge de suport al jugador del Barça Eric Abidal, que necessita un trasplantament de fetge. "Li dono tot el meu suport i espero que es recuperi aviat", ha apuntat el futbolista blanc-i-blau.

Raül Rodríguez s'incorpora al grup

Raúl Rodríguez ja s'ha incorporat de forma gairebé completa al treball de la resta dels seus companys. El jugador blanc-i-blau es recupera de forma positiva del seu trencament fibril·lar al múscul semitendinós de la cama dreta, lesió que va patir el passat 4 de març al Santiago Bernabéu contra el Reial Madrid.

A més, Juan Albín i el migcampista Javi Márquez treballen amb normalitat i podrien entrar en la convocatòria per al pròxim partit contra el Racing de Santander, el proper dilluns.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut