Espanyol

Romaric: "La setmana que ve és la més important de la temporada"

Christian Koffi Ndri, 'Romaric', ha assegurat que l'Espanyol afronta una setmana crucial per al futur. Amb els partits davant el Racing, dilluns, el Betis, dijous, i el Màlaga, diumenge, "és la setmana més important de la temporada. Sumant els nou punts podem mirar molt, molt amunt". El futbolista ivorià espera fer ple de punts en els pròxims compromisos encara que ha apuntat que serà una setmana complexa: "No hi ha gaires dies per descansar però afortunadament tenim una plantilla molt bona, és forta i més amb la tornada de diversos lesionats. Hi ha competència i això és positiu", ha comentat.

Actualitzat
Romaric ha valorat la seva suplència la passada jornada davant el Rayo Vallecano per decisió tècnica: "Estem aquí per lluitar i al final és el míster el que fa les alineacions. Cristian Gómez ho va fer molt bé i el possible retorn de Javi Márquez -en la fase final de la recuperació- afavoriria l'equip".

Cal mantenir la línia

A nivell col·lectiu, el migcampista ha destacat especialment el partit de dilluns davant el Racing: "Tenim molta confiança després del 5-1 de la setmana passada però la gent sempre viu del present. Dilluns cal guanyar perquè si no tornaran les crítiques, encara que jo les encaixo com una cosa bona per millorar", ha asseverat.

Romaric ha insistit en la seva voluntat de seguir a l'Espanyol, ja que està cedit pel Sevilla amb opció de compra obligatòria si es compleixen dues premisses: jugar el 60 per cent dels partits oficials, fita ja superada, i que el club acabi entre els vuit primers. "Espero continuar, estic bé i disfruto amb la feina", ha dit. 

Casilla renova fins al 2015 

Mentrestant, Kiko Casilla ha renovat aquest dissabte el contracte fins al juny del 2015 i s'ha mostrat "molt content i agraït per la confiança que m'ha donat l'entitat quan he estat cedit i tot el que ha fet per mi". El futbolista tarragoní ha assegurat que la negociació ha estat plàcida: "Des de feia temps ho havia parlat amb el club i tots dos volíem firmar, sabia que no passaria res estrany i quan hem tingut temps ho hem fet. No sé què passarà després del 2015 però tant de bo estigui aquí més anys".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut