Futbol

El Comitè Tècnic d'Àrbitres de la Federació Catalana de futbol obre un expedient a l'àrbitre que va intentar agredir uns aficionats

El Comitè Tècnic d'Àrbitres de la Federació Catalana de Futbol ha obert un expedient disciplinari a l'àrbitre Francisco del Olmo com a conseqüència dels fets que es van produir durant un partit de Segona Catalana d'aquest cap de setmana. Al final del partit entre l'Andorra i La Seu d'Urgell, l'àrbitre en qüestió va perdre els papers. Francisco del Olmo Castelló, fart dels insults d'un sector del públic, va sortir de la dutxa amb ganes de gresca, i fins i tot va arribar a agredir un aficionat. Del Olmo, tal com es pot veure en el vídeo que s'adjunta a la notícia, es va dirigir a les grades i va interpel·lar els aficionats que l'havien estat insultant durant l'encontre. La policia va haver d'intervenir fent-lo fora de les instal·lacions, però no va ser fàcil posar-hi pau.

Actualitzat
L'expedient disciplinari s'ha enviat tant a l'àrbitre com al subcomitè de competició de Lleida. El Comitè disciplinari queda a l'espera de conèixer si hi ha alguna al·legació per alguna de les dues parts en referència a aquest expedient. Com a mesura cautelar, i fins a conèixer la resolució definitiva del cas, Del Olmo ha estat suspès i no serà designat per a cap partit. Si el procés tira endavant sense al·legacions, la setmana vinent es preveu que es comuniqui la sanció definitiva a Francisco del Olmo. Es dóna el cas que Del Olmo va ser transferit enguany a la nova categoria de Segona Catalana, tot i finalitzar l'any passat en el penúltim lloc de valoració pel seu rendiment arbitral.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut