Motor

inici > notícies
Augmentar mida textDisminuïr mida text Mida del text
Actualitzat a les 13:15 h 24/03/2012

De la Rosa assegura que arriben a Malàisia amb ganes de treure's l'espina d'Austràlia

Pedro Martínez de la Rosa ha assegurat que viatja aquesta setmana a Malàisia amb ganes de treure's l'espina que li va deixar clavada el Gran Premi d'Austràlia, en el qual no va poder competir en no poder classificar-se per a la primera carrera del Mundial de Fórmula 1. En el GP d'Austràlia, ni De la Rosa ni l'indi Narain Karthikeyan, pilots oficials de l'equip HRT, van poder prendre la sortida ja que tots dos havien superat el 107 per cent del millor temps en la primera sessió de classificació (Q1).

Enviar a un amic

Envia-ho


(opcional)
delarosa

De la Rosa vol treure's l'espina clavada. (Foto: Reuters)

"Anem a Malàisia a lluitar i ho farem molt més ben preparats que a Austràlia. L'objectiu és classificar-nos, no n'hi ha cap més. La fiabilitat en carrera és una cosa que anirem treballant i millorant, però abans toca classificar-se. Veig l'equip fort i amb unes ganes tremendes de treure'ns l'espina d'Austràlia", ha assenyalat De la Rosa. El català ha afegit: "Arribem a Malàisia amb ganes de treure'ns l'espina d'Austràlia. Allà no vam tenir pràcticament temps de res, però sí que vam poder detectar les àrees a millorar amb vista a Sepang. Hi ha molt poc temps de reacció entre aquests dos grans premis consecutius i a sobre fora d'Europa, però confio poder utilitzar aquí el DRS i haver millorat els nostres problemes amb la direcció assistida".

 

El català creu que a Malàisia "la calor serà un altre factor que s'ha de tenir en compte. No tant per la calor en si i la deshidratació que passarem, que serà suportable, sinó per com pot afectar sobre la refrigeració del motor i el sistema hidràulic".

Digue'ns per què vols denunciar aquest comentari:

 
 
 
 
   
 
 
 

DEIXA EL TEU COMENTARI

 
Avís

Aquests comentaris són l'opinió dels usuaris i no la d'aquest portal.

No s'admeten comentaris insultants, ni racistes, ni contraris a les lleis vigents.

No es publicaran comentaris que no estiguin relacionats amb la notícia.

No es publicaran els comentaris que incompleixin les condicions d'ús que asseguren una participació de qualitat i respectuosa.

 

Encara no t'has registrat al nostre portal?

Has oblidat la contrasenya?

Serveis

© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A.