Fórmula 1

Lewis Hamilton suma la segona 'pole' consecutiva a Malàisia davant de Button, Schumacher i Webber

Els McLaren continuen demostrant que, de moment, són el cotxe més competitiu a una volta. En la sessió de qualificació del Gran Premi de Malàisia, Lewis Hamilton ha repetit la 'pole' feta a Melbourne, i sortirà en primera posició a la graella de sortida davant del seu company d'equip, Jenson Button. Tercer s'ha col·locat Schumacher amb Mercedes, just davant dels Red Bull de Webber i Vettel, que s'han beneficiat de la sanció de cinc llocs que ha rebut Raikonen, que ha fet el cinquè millor temps a la qualificació oficial. L'asturià Fernando Alonso només ha pogut ser vuitè, i evidencia els problemes de Ferrari per desenvolupar el seu monoplaça en aquest començament de campionat. Per la seva banda, el català Pedro Martínez de la Rosa podrà participar en la cursa d'aquest diumenge després que ha fet el 22è millor temps.

Actualitzat
Els entrenaments oficials d'aquest matí han establert la graella de sortida per a la cursa d'aquest diumenge al GP de Malàisia. La carrera al circuit de Sepang començarà a les 9 del matí i mitja hora abans es podrà seguir en directe per TV3 i Esport3.cat.

De moment, amb dues qualificacions d'aquesta temporada, queda clar que els McLaren tenen el millor cotxe a una volta de tot el pit lane. A més, els McLaren confirmen que l'hegemonia dels Red Bull en els entrenaments oficials de la temporada anterior s'ha acabat. Hamilton i Button han dominat amb autoritat els registres, tot i que Vettel ha marcat el seu millor temps amb pneumàtics durs, a diferència de la resta de competidors de la Q3. En tercer lloc s'ha situat Michael Schumacher, molt combatiu amb el nou Mercedes, just davant de Mark Webber.

Els Ferrari han tornat a demostrar que estan lluny de les escuderies capdavanteres, i han salvat els mobles amb Fernando Alonso, que s'ha colat a la Q3 i sortirà vuitè a la graella de sortida. L'asturià, amb problemes en el KERS, ha fet el novè millor registre, i només ha superat Sergio Pérez en la ronda definitiva, però s'ha vist beneficiat amb la sanció (per canviar la caixa de canvis) de cinc llocs de Raikonen. El finlandès havia col·locat el seu Lotus en la cinquena posició, evidenciant la competitivitat dels Lotus d'aquest any.

El català Pedro Martínez de la Rosa ha quedat eliminat a la Q1, però amb un temps de 1.42.914 aquest cop ha salvat la regla del 107 per cent i podrà disputar la cursa d'aquest diumenge. Darrere del pilot català, que sortirà el 22è, només hi ha quedat el seu company d'equip, l'indi Narain Kartikeyan.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut