Futbol

El Chelsea serà el rival del Barça a les semifinals de la Champions en superar el Benfica (2-1)

El Chelsea serà el rival del Barça a les semifinals de la Lliga de Campions. Els "blue" ho van confirmar després de derrotar el Benfica, ja que van encarrilar l'eliminatòria en l'anada a Portugal, on es van imposar per 0 a 1. Lampard de penal, al minut 21, va obrir el marcador a Stamford Bridge (1 a 0). D'emoció, en va posar el conjunt portuguès, quan faltaven cinc minuts per al final, amb el gol de Javi García. I és que una altra diana hauria classificat el Benfica, però Meireles va esvair les esperances portugueses amb el 2 a 1 al descompte.

Algú tenia dubtes que aquest equip, el Chelsea, seria el rival del Barça en les semifinals de la Champions? La victòria per 0 a 1 en el partit d'anada era tot un símptoma. I en el minut 18 es va confirmar aquesta sospita. Penal de Javi García a Ashley Cole, assenyalat per l'àrbitre Damir Skomina. L'encarregat d'executar-lo, Frank Lampard, que no va fallar, i va situar l'1 a 0 en el marcador. Lampard va marcar tres gols en aquesta Champions, dos dels quals de penal.

Deu minuts més tard, John Terry va salvar un gol a xut de Cardozo. Va ser la gran oportunitat del Benfica, perquè, poc després, una dura entrada de Maxi Pereira a Mikel li va valer la targeta groga, era la segona i, per tant, cap als vestidors. Aquí va llançar la tovallola el Benfica, conscient que amb un resultat molt advers i amb un home menys poc podria fer.

Les oportunitats per als locals sovintejaven. Però, quan faltaven cinc minuts per al final, un cop de cap de Javi García va ficar la por al cos als londinencs, amb l'empat (1 a 1). Amb un gol més hauria passat el Benfica. Ja en temps de descompte, una gran jugada al contraatac de Meireles va sentenciar el partit, l'eliminatòria i el Benfica. El Chelsea, confirmat, rival del Barça en les semifinals.