Reial Madrid

El Madrid sua per remuntar davant l'Sporting i arribarà al clàssic amb un marge de 4 punts (3-1)

El Reial Madrid ha hagut de patir per derrotar un equip en zona de descens com l'Sporting (3-1). Els de Clemente s'han avançat amb un gol de De las Cuevas de penal a la primera part. Higuaín ha igualat abans del descans i no ha estat fins al minut 75 que Cristiano Ronaldo ha culminat la remuntada. El gol posterior de Benzema ja ha estat pura anècdota. Els blancs han igualat el rècord golejador de 107 dianes en una temporada i mantenen l'avantatge de 4 punts sobre el Barça a una setmana del clàssic.

El Madrid pateix últimament més del que està acostumat. Contra l'Sporting molts pensaven que tot canviaria. Però no. Clemente ha plantejat una defensa poblada de cinc homes. De la banda dels blancs, el turc Nuri Sahin ha ocupat el lloc de Xabi Alonso, Callejón també ha estat titular mentre que Di María i Benzema s'han quedat a la banqueta. I l'invent de Mou no ha funcionat.

Sorpresa al Bernabéu

El Madrid s'ha entestat a entrar pel mig i s'ha estavellat contra el mur asturià. L'Sporting sortia al contratac quan podia i en un d'ells Trejo ha penetrat a l'àrea i Sergio Ramos li ha pres la bola amb el braç arran de gespa. El clar penal, castigat només amb una targeta groga, l'ha transformat en gol De las Cuevas.

Higuaín anivella el partit

L'equip de Mourinho estava espès. Sahin no prenia el timó i Khedira no il.luminava el joc del seu equip. D'Ozil no hi havia notícies. De tota manera, el Madrid sempre té perill faci el que faci i en una centrada de Ramos Higuaín ha fet un bon cop de cap per batre Juan Pablo.

Patiment merengue

A la segona part, han entrat Di María y Benzema per Sahin i Callejón. El Madrid dominava amb comoditat però era incapaç de superar Juan Pablo. I ha hagut d'esperar al minut 75 per veure el gol de la remuntada. L'ha fet Cristiano Ronaldo, de cap, després d'un servei de Di María.

L'Sporting ha intentat reaccionar. Pero amb les línies obertes i amb un menys per l'expulsió de Canella, el Madrid s'ha trobat a gust. I Benzema ha sentenciar anotant el tercer i el que fa 107 a la lliga, amb la qual cosa igualen el rècord de la 89-90 amb Toshack a la banqueta. Un bon estímul per afrontar una setmana decisiva: l'anada de les semifinals de la Champions contra el Bayern de Munic i el clàssic, dissabte vinent, al Camp Nou.