Lliga de Campions

El Bayern derrota el Reial Madrid a Munic (2-1) i agafa avantatge a les semifinals

El Bayern de Munic va derrotar el Reial Madrid per 2-1 a l'Allianz Arena en l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions. Els bavaresos, que es van avançar gràcies a Ribéry, van tenir els de Mourinho contra les cordes, però Özil va igualar el marcador en l'inici de la segona meitat. Mario Gómez, en el 89, va donar un triomf merescut al Bayern. La tornada, dimecres que ve al Bernabéu, dictarà sentència.

El Madrid va començar el partit amb empenta i va disposar de la primera oportunitat. Neuer va desviar a córner la rematada de Benzema. Però els bavaresos es van espolsar el domini inicial blanc i van marcar en la primera ocasió que van tenir. En el minut 17, Ribéry resol un embolic dins l'àrea madridista amb un xut sec al fons de la xarxa.

Fins al final del primer temps, domini dels de Heynckes amb rematades perilloses de Schweinsteiger i Mario Gómez. Només Benzema va tornar a exigir la intervenció de Neuer abans del descans.

L'equip de Mourinho, que encara no havia perdut en aquesta edició de la Champions, va tornar més decidit del vestidor. Özil, en el 53, va fer l'empat després d'una llarguíssima jugada d'atac amb una primera rematada de Cristiano Ronaldo.

El Bayern va treure l'orgull i va voler demostrar per què és la bèstia negra del Madrid, com a mínim a Munic. El protagonisme ofensiu va recaure en les cames i en el cap de Mario Gómez. Aquest davanter, fill d'emigrant andalús, va disposar de tres ocasions immillorables per fer el segon gol dels locals, però va fallar en la rematada. Fins que, en el minut 89, va aprofitar una centrada de Lahm per superar Casillas i donar la raó a les estadístiques. En 10 visites a Munic, el Madrid ha empatat una vegada i ha perdut les altres nou.