Lliga de Campions

Piqué, commocionat després d'una topada amb Valdés, en observació hospitalària

Gerard Piqué, que tornava a l'onze titular en el Barça-Chelsea, va quedar commocionat després d'una topada amb Victor Valdés i va haver de ser substituït en el minut 26 de partit. El van portar a l'hospital per fer-li proves, que van descartar qualsevol lesió. De tota manera, ha estat en observació tota la nit, i aquest matí rebrà l'alta.

Actualitzat
Quan feia un quart del primer temps, en una pilota dividida a l'àrea entre Valdés, Piqué i Drogba, el central català va impactar amb el cos del porter blaugrana, que el va deixar gairebé un minut estès a terra amb un mareig evident. Malgrat haver rebut atenció mèdica i continuar jugant, als 26 minuts va sol·licitar el canvi a l'entrenador, just després d'una jugada en la qual Drogba el va superar en velocitat dins de l'àrea.

Precisament, Piqué tornava a la titularitat després de ser suplent en el partit d'anada davant del Chelsea i l'última jornada de Lliga contra el Reial Madrid, dos dels partits més importants de l'any, cosa que va provocar que es desencadenessin els rumors sobre el seu rendiment i la seva relació amb el tècnic Pep Guardiola.

El comunicat mèdic del Barça explicava que Piqué va ser sotmès a diferents proves a l'Hospital de Barcelona que van descartar qualsevol lesió. Tot i això, el central ha quedat en observació al centre hospitalari tota la nit, i aquest matí rebrà l'alta.
Anar al contingut