Futbol

Guardiola anunciarà avui si continua, o no, com a entrenador del Barça

Pep Guardiola ja té presa la decisió sobre el seu futur i avui la farà pública. L'entrenador blaugrana ha convocat la plantilla i el cos tècnic aquest matí a la Ciutat Esportiva, per comunicar-los la seva intenció. Després la traslladarà al president del Barça, Sandro Rosell, a qui dimecres ja li hauria dit que no continuarà en el càrrec. El club té previst fer un comunicat oficial i després s'espera una roda de premsa conjunta de Guardiola, Rosell i Zubizarreta.

RedaccióActualitzat
Avui, divendres, 27 d'abril, el barcelonisme sortirà de dubtes. Pep Guardiola explicarà, aquest migdia, si continua o no com a entrenador del F. C. Barcelona. Aquesta ha estat una de les grans incògnites dels últims mesos a can Barça. Després de l'eliminació de la Champions i que l'equip ja no tingui pràcticament cap opció de guanyar la Lliga, el tècnic de Santpedor ha tingut clar que ja és hora de desvelar el seu futur. Aquest matí, Guardiola farà saber la seva decisió al president, Sandro Rosell, després als jugadors abans de l'entrenament que es farà a les 11 del matí a la Ciutat Esportiva, i posteriorment, també ho comunicarà als mitjans de comunicació.

El sentiment general de l'entorn és que l'entrenador posarà el punt final a la seva etapa a la banqueta blaugrana. La renovació, o no, de Guardiola ha deixat en un segon pla el partit d'aquest cap de setmana, un Rayo-Barça que es jugarà diumenge a 2/4 de 10 del vespre.

Dimecres, ja hi va haver una trobada a la casa de Guardiola amb Rosell i Zubizarreta per resoldre la incògnita de la continuïtat del de Santpedor a la banqueta del Barça. Unes hores després, aquest dijous a la tarda, Guardiola ja va comunicat quina decisió ha pres al president Rosell i avui se'n sabrà el desenllaç final.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut