Reial Madrid

Karanka: "La Lliga Espanyola ha existit i existirà sense Guardiola; ara ja és història"

Aitor Karanka ha tornat a comparèixer en roda de premsa en la prèvia del partit d'aquest diumenge contra el Sevilla al Bernabéu. El segon de José Mourinho ha assegurat que la marxa de Pep Guardiola del Barça no farà canviar la línia de treball del Reial Madrid aquestes dues últimes temporades, i ha dit de forma contundent que la Lliga Espanyola ha existit i seguirà existint sense el tècnic de Santpedor. "Els títols que ha aconseguit són allà, però ja és història. Aquesta competició continuarà sense ell, com continuarà sense Karanka i sense altra gent", ha afirmat.

Actualitzat
Preguntat per si li agradaria assumir el càrrec de primer entrenador com ha passat amb Tito Vilanova al Barça, Karanka només s'ha limitat a dir que "està aprenent de treballar amb el cos tècnic de Mourinho" i que això és l'únic que pensa ara mateix. "Pel meu cap no hi passa res més que continuar gaudint d'aquesta experiència i no penso en res més", ha afegit.

Sobre si l'adéu de Guardiola és un indici de canvi de cicle al Barça, Karanka ha deixat clar que res del que passi fora del Madrid canviarà la manera de fer les coses al club blanc. "La línia del club és continuar lluitant pels títols. L'any passat va ser la Copa i aquest pot ser la Lliga. En això pensem", ha dit.

El segon entrenador blanc ha explicat que el grup "està trist" després de l'ensopegada a la Champions, però que, alhora, se sent "amb ganes perquè tenen la possibilitat d'una alegria ben a prop". "El partit del Sevilla són tres punts que ens poden acostar a aquesta carrera que estem acabant", ha conclòs després de destacar el privilegi que sent per treballar amb un grup amb caràcter per aconseguir títols malgrat les adversitats que han hagut de superar.

Centrats en la Lliga

Després de la dolorosa eliminació a la Champions, el Madrid se centra en el títol de Lliga, que ja toca amb la punta dels dits. Els blancs reben diumenge al migdia el Sevilla al Bernabéu amb l'objectiu d'aconseguir tres punts que els deixin encara més a prop del primer títol blanc d'aquesta temporada. Mourinho, que no té cap baixa per a aquest partit, ha convocat 18 jugadors del primer equip i un del filial. Al davant s'hi trobaran el Sevilla de Míchel, que esgota les seves últimes opcions de ser a Europa la pròxima temporada.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut