Handbol

El Barça Intersport no pot remuntar davant del Copenhaguen i queda eliminat als quarts de final (36-33)

El Barcelona, l'actual campió de la Champions League, ha caigut eliminat als quarts de final de la competició a mans del Copenhaguen danès (36-33), que tenia una renda de sis gols a favor del partit d'anada. El conjunt blaugrana, per tant, no podrà ser a la fase final de Colònia (Alemanya).

El Barcelona ha sortit llançat a l'atac i la resposta danesa arribava amb una sòlida muralla en 'sis-zero' que no permetria fins a l'equador del primer temps obrir una  escletxa als de Pascual (9-6, 14'), però els visitants han equilibrat el marcador aviat (9-9, 17'). Un penai transformat per Rutenka (17-14, 26'), ha obert forat i ha donat vida al Barça però els danesos Ekberg i Stefansson han tornat a aigualir l'alegria local al descans (17-17).

La remuntada, a prop

El Copenhaguen ha arribat a posar-se al davant a la represa (18-20) i tots els intercanvis de gols sempre l'afavorien (25-27, 44'). Saric havia tornat a la porteria (23-24) i començava a mostrar-se molt efectiu. Aquest fet ha fet revifar els seus companys i amb un parcial de 5-0 han remuntat (30-27, 52') gràcies a Rutenka i Sorhaindo. El Palau ha cregut en la proesa per uns minuts. I més quan Juanín ha posat el 31-27 quan faltaven vuit minuts. Ha estat el màxim avantatge blaugrana.

A partir d'aquí la veterania de Stefansson i Sigurdsson, els danesos responien a cada gol blaugrana amb un altre i no han permès que la remuntada es completés.