Barça

El Barça goleja el Rayo a Vallecas (0-7) i ajorna la celebració del títol de Lliga del Reial Madrid

Segurament el Barça no guanyarà el títol de Lliga, però com a mínim ha fet ajornar uns dies més la celebració madridista. Després del triomf del Reial Madrid contra el Sevilla al Bernabéu, els blaugrana no podien pedre a Vallecas si no volien deixar el campionat vist per a sentència. I no només no van perdre, sinó que els homes de Pep Guardiola es van reinvidicar amb una victòria incontestable. Messi, Rober, en pròpia porta, i Keita van posar un clar 0 a 3 al descans i en la represa, Pedro, per partida doble, Thiago i Messi van arrodonir la golejada.

Actualitzat
Vallecas ha estat el primer camp que ha trepitjat Guardiola després de l'anunci del seu adéu, i el tècnic blaugrana es va trobar amb moltes pancartes d'agraïment per la seva feina al capdavant del Barça. Protagonista abans de l'inici del partit, fins i tot va tenir dificultats per accedir a la banqueta, envoltat d'un núvol de càmeres i fotògrafs. Quan la pilota va començar a rodar, domini absolut del seu equip, malgrat que va tenir un ensurt només començar en una errada de Pinto, que va ser titular pensant ja en la final de la Copa del Rei.

Al quart d'hora de joc, Alexis va veure la desmarcada de Pedro, que va assistir a Messi per marcar el 0 a 1 a plaer. El Rayo va reaccionar de seguida, però Diego Costa, de cap, va topar amb un Pinto molt ràpid de reflexos. El porter andalús del Barça es va tornar a lluir al minut 32, en un llançament de falta de Trashorras. Tot i marcar el 0 a 1, Messi va lluir més com a assistent. El 0 a 2 va néixer de les botes de l'astre argentí, que va recuperar una pilota, va veure sol Keita, i aquest va assistir Alexis perquè, amb la col·laboració de Róber, tornés a superar Cobeño. Messi també va fabricar el 0 a 3, una jugada personal que Keita es va encarregar de convertir en gol.

Sense treva a la represa

Només començar la segona part, assistència d'Alexis cap a Messi, el seu xut es va estavellar al travesser, i Pedro va agafar el refús i va marcar a plaer el 0 a 4. Pinto es va tornar a lluir en un xut de Lass que buscava l'escaire, just abans de la reaparició d'Afellay després de set mesos de baixa. Thiago, de cap, a centrada d'Alves, va fer el 0 a 5, que tots dos van celebrar amb un ball poc adient, com Puyol es va encarregar de recordar-los.

En un tram final sense treva, Messi va tornar a assistir Pedro perquè el canari fes el 0 a 6, al minut 87. Els papers es van invertir dos minuts més tard, en una acció que va acabar amb el gol 43 a la Lliga de l'astre argentí, que iguala Cristiano Ronaldo en la lluita pel Pichichi. El 0 a 7 final permet als de Guardiola ajornar la celebració del títol de Lliga del Reial Madrid com a mínim una jornada més.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut