Primera

El Madrid goleja el Mallorca (4-1) i es converteix en el campió de Lliga amb més punts de la història

El Reial Madrid va golejar el Mallorca per 4-1 i tanca la temporada amb 100 punts. Xifra rodona que el converteix en el campió de Lliga amb més punts de la història de la competició. L'única nota negativa, però, en una nit de glòria merengue, va ser que Cristiano Ronaldo només va fer un gol i va haver de cedir el Pichichi i la Bota d'Or europea a Messi.

Actualitzat
I això que el crac portuguès va ser l'encarregat d'obrir el marcador davant d'un conjunt balear que mantenia opcions de ser a Europa la temporada que ve. Benzema va fer el segon gol abans del descans.

Özil va ser el protagonista en la segona meitat amb dues dianes i el Chori Castro va fer el gol de l'honor dels de Caparrós.

Festa al Bernabéu

Un cop acabat el partit, els jugadors i el cos tècnic del Reial Madrid van celebrar el títol de Lliga amb l'afició. Casillas i Ramos van aixecar el trofeu de campions a la llotja del Bernabéu.

La Lliga dels rècords

Els 100 punts del Madrid superen la marca històrica del Barça de Guardiola de la temporada 2009-2010. A més, els de Mourinho van ser capaços de marcar 121 gols, xifra que esmicola el rècord de 107 gols del Madrid de Toshack de la temporada 89-90. Per cert que el Barça també va batre aquell rècord amb 114 dianes.
Anar al contingut