Futbol

Guardiola: "Me'n vaig feliç i deixo un futur al club perquè tot segueixi funcionant"

L'última roda de premsa de Pep Guardiola ha estat amb un títol sota el braç. Després de guanyar la Copa del Rei, el de Santpedor s'ha acomiadat mostrant-se molt feliç. Ha tingut paraules d'agraïment per a la plantilla i ha assegurat que amb Tito Vilanova res no canviarà, sinó que "tot seguirà igual".

Actualitzat
"Tot seguirà igual, només marxem jo i en Manel [Estiarte], seria diferent si canviéssim vuit jugadors. Conec molt l'entrenador que hi haurà la temporada que ve i tot seguirà igual", ha insistit Pep Guardiola en la seva última roda de premsa com a entrenador del Barça. El de Santpedor ha reiterat que la raó fonamental del seu adéu és "el cansament, si no, hauria seguit".

"Me'n vaig amb la sensació d'haver deixat coses bones al club i els que vindran seguiran el camí fet", ha explicat Guardiola, quan se li ha preguntat sobre què sent anant-se'n i ha afegit que "me'n vaig feliç i deixo un futur al club perquè tot segueixi funcionant".

Elogis per a Messi

En la roda de premsa, Guardiola també ha tingut elogis per a Messi. "De Messi he après a ser més competitiu del que era quan vaig arribar, sense ell no hauríem guanyat 14 títols. Ha estat un privilegi per a mi entrenar al millor jugador que he vist mai".

Quan va arribar el club volia cedir Pedro

"Quan vaig arribar al filial em van dir que volien cedir Pedro, que era un bon jugador pels entrenaments però no pels partits. A la pretemporada em va agradar molt i ens el vam quedar i estic molt content", ha revelat Guardiola.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut