Futbol femení

El Barça aconsegueix la primera Superlliga femenina en derrotar el Huelva (1-0)

Els calia un punt però les jugadores del Barça no s'han aconformat amb l'empat i han assolit una victòria que les confirma com les campiones de la Superlliga femenina per primer cop a la seva història. Un gol de Marta Corredera, al primer minut de la segona meitat, ha esta suficient per derrotar l'Sporting de Huelva i confirmar els pronòstics. Les noies blaugrana també volien el seu títol aquesta temporada.

El Barcelona s'ha proclamat per primera vegada en la seva història campió de la Lliga Femenina després de vèncer a la Ciutat Esportiva Joan Gamper l'Sporting de Huelva (1-0). Un gol de Marta Corredera a l'inici de la segona part ha decidit el partit per a les blaugranes, que només necessitaven un empat per endur-se el campionat, ja que afrontaven aquesta última jornada amb tres punts d'avantatge sobre el segon classificat, l'Athletic Club.

El títol de Lliga no ha estat l'única alegria de l'equip de Xavi Llorens, ja que Sònia Bermúdez ha acabat com a màxima golejadora de la competició amb 38 gols. A més, el Barça ha acomiadat la temporada amb un nou triomf al seu camp, on ha guanyat tots els partits que ha disputat aquesta temporada i la temporada que ve disputarà la Champions femenina.

Descens de l'Estartit

En canvi, l'Estartit ha perdut 0-1 contra la Reial Societat a casa, un resultat que l'envia a Segona Divisió femenina perquè el Lagunak ha guanyat 2-1 el Sant Gabriel en el seu partit a Pamplona. La derrota catalana i la victòria navarresa deixa el Lagunak 14è amb 31 punts, dos més que l'Estartit, que es queda amb 29 i cau a la 15a posició, en zona de descens.