Kilian Jornet es vol convertir en l'home més ràpid a pujar al cim de l'Everest sense oxigen i a altres muntanyes

Kilian Jornet es vol convertir en l'home més ràpid a pujar al cim de l'Everest sense oxigen i a altres muntanyes mítiques del planeta. Per Kilian Jornet, guanyar les competicions del calendari mundial més exigents ja no és una motivació suficient. De fet, l'any passat ja es va marcar el repte de guanyar les curses més importants de cinc continents, i el va aconseguir. Aquesta vegada va més enllà, i es vol convertir en la persona que puja més de pressa al sostre del món.

Actualitzat
Hi ha esportistes que necessitem reptes per créixer i avançar. És el cas de Kilian Jornet, quàdruple guanyador de la Copa del Món d'esquí de muntanya, que ha decidit engegar un ambiciós projecte alpinístic que en els pròxims quatre anys l'ha de portar a coronar les muntanyes més representatives del planeta en solitari, sense assistència i amb el menor temps possible.

El repte començarà aquest estiu amb dues travesses integrals que preveuen fer el cim del Montblanc. Es tracta d'un repte no intentat mai abans i que servirà per donar a conèixer la nova aventura de Kilian Jornet i el seu esperit, que l'ha de portar a coronar entre altres el Matterhorn, l'Elbrus, l'Aconcagua i l'Everest.

L'aventura, anomenada "Els cims de la meva vida", culminarà l'any 2015 amb l'ascensió a l'Everest sense xerpes, sense cordes fixes, sense oxigen i amb el repte de baixar de les 22 hores i 29 minuts. Sens dubte, una experiència només a l'abast d'un superatleta.
VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut