Barça

El Barça se centra a reforçar la defensa i Thiago Silva és una de les prioritats

El Barça està centrant les tasques per reforçar la plantilla en la defensa de cara a la temporada vinent, que començarà el 18 de juliol. Un lateral esquerre i un central són les prioritats de Tito Vilanova, que ja treballa amb el director esportiu, un cop Guardiola li ha donat el relleu. El primer de la llista, el brasiler del Milan Thiago Silva.

Actualitzat
Ni migcampistes -n'hi ha set en nòmina-, ni davanters -n'hi ha, mínim, cinc. El nou Barça de Tito passa per reforçar únicament la defensa.

Prioritat número 1: un lateral esquerre per omplir el forat deixat per Abidal. Interessava l'austríac Alaba, però el Bayern es nega en rodó a negociar. Interessa el valencianista Jordi Alba i serà el que vindrà sempre que no fructifiquin altres negociacions obertes.

Prioritat número 2, número dos i última: un central consagrat que vingui per ser titular. Del nivell dels Puyol, Piqué i Mascherano, els tres que ara té el Barça. El primer de la llista, el brasiler del Milan Thiago Silva. Per portar un segona fila o un central per fer-se, el Barça ja ho té a la casa, amb Bartra i Muniesa. L'interès del Barça per aquest central de 27 anys, metre vuitanta-tres d'alçada i amb bona sortida de pilota, no és nou. El 14 de juny de l'any passat, el mateix Thiago Silva ho explicava.

No hi va haver acord en el preu de traspàs. A més, Guardiola va prioritzar llavors dues demarcacions ofensives. Primer va arribar Alexis Sánchez i després Cesc Fàbregas. El cost de totes dues operacions, 70 milions i 15 més en variables. Massa diners per fer front a un tercer fitxatge. Com Alexis al seu dia, com Cesc al seu dia i com Mascherano al seu dia, el Barça espera que Thiago Silva mogui peça, en forma d'acció o de declaracions, per forçar la seva sortida.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut