Futbol

Desavinences en les negociacions entre el Girona i el tècnic Javi Salamero

El Girona ha anunciat aquest dimarts que ha trencat les negociacions per a la renovació del seu entrenador, Javi Salamero, que ha dut l'equip gironí a la permanència a la Segona Divisió A. Segons el club, la raó són "les pretensions econòmiques" del tècnic. Un argument que Salamero ha negat, i, a més, ha assegurat que el motiu de les desavinences és "la clàusula de rescissió", que ha titllat de surrealista.

Actualitzat
El Girona ha anunciat aquest dimarts que ha trencat les negociacions per a la renovació del seu entrenador, Javi Salamero, que ha dut l'equip gironí a la permanència a la Segona Divisió A. La raó, "les pretensions econòmiques" del tècnic, segons ha manifestat el club.

Un argument que Salamero ha negat, i, a més, ha assegurat que el motiu de les desavinences és "la clàusula de rescissió", que ha titllat de surrealista.

Fins ara, el dubte era saber si Salamero continuaria a la banqueta com a tècnic o com a director esportiu. El Girona, però, assegura en un comunicat que no pot assumir les exigències econòmiques que ha plantejat Salamero per renovar; les situa fora de qualsevol marge de seguretat i fins i tot les qualifica de comprometedores per a la viabilitat pressupostària del club.

En un altre comunicat posterior, Salamero ha respost que la seva única petició ha estat tornar al lloc de director esportiu amb el mateix sou que cobrava abans que el fessin fora. El tècnic aragonès assegura que ha entrenat el Girona sense cost per al club i que el Girona no li ha presentat cap proposta econòmica en ferm per continuar. Salamero oferirà dimecres al migdia una roda de premsa.

Anar al contingut