Futbol

Drogba confirma que jugarà al Shanghai Shenhua amb Anelka

Didier Drogba ha confirmat el seu fitxatge pel club xinès Shanghai Shenhua. El futbolista, de 34 anys, va anunciar la seva intenció de deixar el Chelsea pocs dies després d'aconseguir la Lliga de Campions. Allà es trobarà amb Nicolas Anelka.

Actualitzat
Didier Drogba ha confirmat el seu fitxatge pel club xinès Shanghai Shenhua. El futbolista, de 34 anys, va anunciar la seva intenció de deixar el Chelsea pocs dies després d'aconseguir la Lliga de Campions. El jugador ivorià ha jugat 8 temporades al club londinenc i, des d'ara, ja és propietat del Shanghai Shenhua, club amb el qual ha signat per dos anys i mig.

"He considerat totes les ofertes que he rebut durant les últimes setmanes, però crec que anar al Shanghai Shenhua és el moviment que he de fer actualment", ha afirmat Drogba.

El davanter rebrà un salari de 246.000 euros a la setmana i seguirà els passos del seu company Nicolas Anelka, amb qui es retrobarà al club xinès després d'haver compartit vestuari a Londres. Drogba abandona el club "blue" havent disputat 324 partits, 274 dels quals com a titular. Durant aquest temps, el davanter ha anotat 156 gols, ha vist 70 grogues i ha estat expulsat en 6 ocasions.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut