Futbol

Kiko Ramírez serà el nou entrenador del Nàstic per a la pròxima temporada

La junta general d'accionistes del Nàstic que es va fer ahir va decidir qui ocuparà la banqueta grana la pròxima temporada. L'elegit per agafar el relleu de Jorge d'Alessandro ha estat Kiko Ramírez. El tarragoní fa el salt al primer equip després d'entrenar amb èxit la Pobla de Mafumet, el filial grana, que ha classificat dues temporades consecutives per disputar el "play-off" d'ascens a Segona B.

Actualitzat
La junta general d'accionistes del Nàstic que es va celebrar ahir va decidir qui ocuparà la banqueta grana la pròxima temporada. L'elegit per agafar el relleu de Jorge d'Alessandro ha estat Kiko Ramírez. El tarragoní fa el salt al primer equip després d'entrenar amb èxit la Pobla de Mafumet, el filial grana, que ha classificat dues temporades consecutives per disputar el "play-off" d'ascens a Segona B.

Com a tècnic, Ramírez va ser partícep del darrer projecte d'èxit grana, en el qual va formar part del cos tècnic que va fer pujar l'equip de Segona B fins a Primera Divisió. Acabat aquest període, el tècnic va començar com a primer i ho va fer en el juvenil A, equip on va aconseguir els millors registres mai vistos en la història dels grana en aquesta categoria.

Kiko Ramírez, ha explicat el president Josep Maria Andreu, estarà acompanyat per Jesús Maria Serrano, que exercirà de segon entrenador; Jordi Abella, preparador físic, i Adolfo Baines, entrenador de porters. Un cos tècnic totalment de la casa, amb dos integrants del cos tècnic actual del primer equip i dos que pugen directament des de la Pobla. Quatre encarregats de dur el vestidor amb un aval professional total, i el valor afegit del compromís que atorga la identificació amb el club.

Kiko Ramírez serà presentat aquest dilluns a les 11.30 h, quan l'entrenador atendrà els mitjans per primera vegada com a màxim responsable de la banqueta del primer equip del Nàstic.

Anar al contingut