Barça

El Barcelona fitxa Jordi Alba per 14 milions i cinc temporades

El catàla ja és jugador del Barça, a falta del reconeixement mèdic que el jugador passarà la setmana vinent a Barcelona. El club blaugrana i el València han arribat a un acord per al traspàs a canvi de 14 milions d'euros i el jugador signarà per a les pròximes cinc temporades.

Actualitzat
El Barcelona ha anunciat oficialment la contractació del lateral Jordi Alba, procedent del València, a canvi de 14 milions d'euros i per a les pròximes cinc temporades. L'acord amb Alba, de 23 anys, format en el planter del Barcelona, està supeditat a una revisió mèdica que es realitzarà la setmana que ve, una vegada finalitzi la seva participació en l'Eurocopa de seleccions.

Es tracta del primer fitxatge del Barcelona amb vista a la temporada que ve i des que Francesc "Tito" Vilanova s'ha fet càrrec de l'equip.

L'interès del Barça pel lateral esquerre ve de lluny, i, després de la bona temporada del de l'Hospitalet i de la bona Eurocopa que està fent, la cotització de Jordi Alba ha anat cap amunt. Els serveis tècnics del Barcelona tenen previst tancar la plantilla amb vista a la temporada que ve amb la contractació d'un defensa central.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut