Futbol sala

El Barça Alusport presenta Aicardo, el primer fitxatge per a la pròxima temporada

El Futbol Club Barcelona ha presentat el primer fitxatge de l'equip de futbol sala, el Barça Alusport, per a la pròxima temporada. És Jesús Nazaret Aicardo, que arriba al Palau procedent del Lobelle Santiago.

Actualitzat
El Futbol Club Barcelona ha presentat el primer fitxatge de l'equip de futbol sala, el Barça Alusport, per a la pròxima temporada. Es tracta de Jesús Nazaret Aicardo, que arriba al Palau procedent del Lobelle Santiago.
 
És gadità, té 23 anys i ja fa unes quantes temporades que està entre l'elit d'aquest esport. El 2010 va ser escollit el millor jove del món i jugador revelació de la Lliga espanyola de futbol sala. Ha estat set vegades internacional amb la selecció espanyola.

Aicardo: "No m'acovardeixo pel repte d'arribar a equip que ho ha guanyat tot"

Aicardo ha assegurat que no s'acovardeix davant el "difícil repte" que suposa arribar a un equip que ho ha guanyat tot en les últimes temporades.

"Vull donar les gràcies al Barça per confiar en mi. La meva il·lusió era venir aquí perquè és el millor del món. Vull aportar el meu granet de sorra, amb il·lusió i ganes de seguir guanyant títols. Serà difícil, perquè fa dues temporades que ho guanyen tot", ha assenyalat el jugador durant la seva presentació al Camp Nou.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut