Tenis

Rafael Nadal suspèn per lesió l'exhibició amb Djokovic en el Bernabéu

L'exhibició "Ànima Nadal", que s'havia de fer a l'estadi Santiago Bernabéu el 14 de juliol, amb un partit entre Rafael Nadal i Novak Djokovic, s'ha suspès per lesió del mallorquí. Nadal té una tendinitis al tendó rotular que li impedeix jugar durant quinze dies.

Actualitzat
L'exhibició "Ànima Nadal", que s'havia de fer a l'estadi Santiago Bernabéu el 14 de juliol, amb un partit entre Rafael Nadal i Novak Djokovic, s'ha suspès per lesió del mallorquí. Nadal té una tendinitis al tendó rotular que li impedeix jugar durant quinze dies. "Vull demanar disculpes a tots, especialment als aficionats que ja havien comprat moltes entrades per a aquesta causa tan bona, però sentint-ho molt no podrem jugar l'exhibició", explica el mateix Nadal en un comunicat.

"Els metges m'han estat mirant el genoll i em diuen que tinc d'una tendinitis al tendó rotular i que he d'estar 15 dies en repòs, cosa que fa impossible que pugui jugar amb Novak Djokovic tal com teníem previst i anunciat", afegeix la nota.

"Dilluns vaig estar amb els metges i vaig començar el tractament de recuperació amb l'objectiu també d'estar en condicions per jugar les Olimpíades de Londres i tornar a representar Espanya", continua Nadal. "El meu primer pensament és per als aficionats que ja havien comprat les entrades, però també el meu agraïment i disculpes a Novak Djokovic, que venia de manera desinteressada a aquest esdeveniment, així com a la Fundació Reial Madrid, que tant ha treballat al costat de l'equip de la meva fundació perquè tot sortís bé. Intentarem buscar una nova data perquè aquesta exhibició es disputi més endavant", explica.

Pel que fa al futur immediat, Nadal ha comentat que ara combinarà la "recuperació amb unes minivacances" i tornarà "als entrenaments d'aquí 15 dies".
Anar al contingut