Bàsquet

El Barça Regal fa una nova oferta de renovació a Lorbek i està a prop de tancar el fitxatge de l'australià Nathan Jawai

El club blaugrana ha presentat una nova oferta de renovació a Erazem Lorbek, que l'eslovè està valorant. A més, estan a punt de tancar un pivot de garanties. L'aborigen australià Nathan Jawai és el favorit entre els candidats.

Actualitzat
El Barça ha presentat una nova oferta de renovació a Erazem Lorbek, que l'eslovè està valorant. Els blaugranes, a més, estan a punt de tancar un pivot de garanties. L'aborigen australià Nathan Jawai és el favorit entre els candidats.

El Barça Regal busca un pes pesant sota els taulers que ocupi la vacant del serbi Kosta Perovic, descartat definitivament pel club. Tres eren els noms del "draft" blaugrana, tres de les espatlles més amples d'Europa: Mike Batiste, Sofoklis Schortsanitis i Nathan Jawai.

Batiste, de 35 anys, el més veterà, ha estat la referència interior del millor equip de la dècada: el Panathinaikos. Ha jugat amb els verds vuit temporades i ara ha quedat orfe del seu pare esportiu, Zeljko Obradovic. El pivot californià té una experiència contrastada, però li pesa l'edat per venir al Palau.

El nom del grec de mare camerunesa Sofoklis Schortsanitis, 27 anys, estava sobre la taula del despatx de Joan Creus, però aquest migdia s'ha fet oficial el seu fitxatge pel Panathinaikos

El número u per vestir de blaugrana és l'aborigen australià Nathan Jawai, que ha jugat a l'Unics Kazan. Jugador especial, jove, 25 anys, bones mans, intimidador, amb un joc d'esquena al cèrcol i una velocitat en les transicions que impressionen Xavi Pascual.

La clau en el joc interior continua sent Erazem Lorbek, a qui el Barça ha millorat l'oferta i no dóna per perdut. Hores decisives.
Anar al contingut