NBA

Steve Nash, dels Suns als Lakers als seus 38 anys

El base canadenc Steve Nash ha protagonitzat el traspàs més sorprenent de l'actual període de fitxatges de cara a la pròxima temporada de l'NBA. A canvi de quatre eleccions al "draft", dues a la primera ronda i dues a la segona, Nash passarà a formar part de la plantilla dels Lakers durant les tres pròximes temporades.

Actualitzat
El base canadenc Steve Nash ha protagonitzat el traspàs més sorprenent de l'actual període de fitxatges de cara a la pròxima temporada de l'NBA. A canvi de quatre eleccions al "draft", dues a la primera ronda i dues a la segona, Nash passarà a formar part de la plantilla dels Lakers durant les tres pròximes temporades. El veterà jugador, de 38 anys, rebrà entre 25 i 30 milions de dòlars per defensar la samarreta de l'equip de Los Angeles, amb el qual espera aconseguir l'anell de campió que se li ha resistit durant els 16 anys que fa que juga a l'NBA.

Nash, que disposava d'ofertes superiors econòmicament a la dels Lakers, ha declarat haver-se decidit per la franquícia californiana, entre altres raons, per la proximitat entre Los Angeles i Phoenix, on resideix la seva família. Un altre dels factors clau a l'hora d'entendre aquest traspàs ha estat l'interès i la pressió que Kobe Bryant, juagador franquícia dels Lakers, ha exercit per fer efectiva la contractació. En la mateixa línia, el mateix Nash ha agraït públicament als Suns i en particular a Rob Sarver, propietari de la franquícia, la facilitat amb què s'ha fet l'operació.

Amb la contractació de Nash, els Lakers se situen 20 milions de dòlars per sobre de l'actual límit salarial, cosa que podria comportar nous moviments a la plantilla com la sortida del que ha estat el base titular dels californians durant els "play-off", Ramon Sessions.
Anar al contingut