Bàsquet

El Barça Regal fitxa el pivot Ante Tomic per a les pròximes tres temporades

El pivot croat, que té 25 anys i fa 2,17 d'alçada, ha jugat les últimes dues temporades i mitja al Reial Madrid. La temporada passada, entre fase regular i "play-off", va tenir una mitjana de 8 punts i 5 rebots en 18 minuts de joc. Tomic firmarà un acord per tres temporades més una d'opcional.

Actualitzat
El Barça Regal ha tancat un reforç de luxe per a la temporada 2012-2013. Es tracta d'Ante Tomic, un jugador interior de molta qualitat a qui anomenaven "El Gasol de l'Est". Tomic ha refusat una oferta en ferm del CSKA de Moscou i ha optat per acceptar l'oferta blaugrana.

El pivot croat, que té 25 anys i fa 2,17 d'alçada, ha jugat les últimes dues temporades i mitja al Reial Madrid. La temporada passada, entre fase regular i "play-off", va tenir una mitjana de 8 punts i 5 rebots en 18 minuts de joc. Tomic firmarà un acord per tres temporades més una d'opcional.

El fitxatge de Tomic no menysté la possibilitat que el Barça Regal pugui tancar aquest mateix cap de setmana la incorporació d'un pivot d'un perfil més físic. L'australià Nathan Jawai és el més ben posicionat.

Confirmada la desvinculació de Kosta Perovic, l'arribada de Tomic fa suposar la no continuïtat de Boni N'Dong, que acabava contracte el 30 de juny. En canvi, Xavi Pascual estaria molt interessat en la renovació de Fran Vázquez.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut