Espanyol

L'Espanyol torna a la feina amb gairebé dues hores d'entrenament físic

S'han acabat les vacances per als jugadors de l'Espanyol. Els homes de Mauricio Pochettino han tornat a la feina, amb les dues cares noves, Colotto i Tejera, i la incògnita del futur de Joan Verdú, encara no desvelat. L'estada de pretemporada tornarà a ser a Peralada.

Actualitzat
El primer equip de l'Espanyol ha tornat a la feina a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, després d'un mes i mig de vacances, amb una sessió essencialment física que ha durat una hora i 45 minuts, gairebé sense cap exercici amb pilota.

A l'entrenament hi han participat tots els futbolistes de la plantilla blanc-i-blava, a excepció del central mexicà Héctor Moreno, que té permís del club català fins diumenge que ve. Walter Pandiani, que va acabar contracte el 30 de juny, tampoc no hi ha assistit. A més dels futbolistes amb fitxa del primer equip, també s'han exercitat amb el grup els jugadors del filial Edgar Badia, Cristian Gómez, Christian Alfonso, Víctor Álvarez i Thievy Bifouma. Una altra de les cares noves ha estat la de Dani Nieto, migcampista que va jugar cedit al Girona la temporada passada.

L'equip se sotmetrà aquest divendres a les proves mèdiques, a la Clínica Creu Blanca, i d'esforç, al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat, de manera que la plantilla es dividirà en dos grups. Divendres a la tarda, els blanc-i-blaus tornaran a entrenar-se junts a la Ciutat Esportiva i el 10 de juliol es desplaçaran a Peralada (Alt Empordà) per començar l'estada de pretemporada.

Álvaro Vázquez no parla de la renovació

El davanter de l'Espanyol s'ha mostrat molt il·lusionat per la seva inclusió en la preselecció a la llista de Luis Milla per a Londres, cosa que ha definit com "un orgull i un premi per a tots els aficionats periquitos". El futbolista blanc-i-blau intentarà "convèncer l'entrenador perquè m'inclogui en els 18 seleccionats" a partir de la concentració de demà a Madrid. Finalment, Álvaro s'ha negat a fer cap tipus de declaració sobre el seu futur, ja que acaba contracte el 2013 i l'Espanyol ha instat el futbolista públicament que es defineixi. "No en parlaré", s'ha limitat a dir el badaloní.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut