Barça

Keita, la nineta dels ulls de Guardiola, se'n va del Barça després de guanyar 14 títols en quatre temporades

La nineta dels ulls de Guardiola abandona el Barça. Seydou Keita deixa l'entitat blaugrana després de 4 temporades, 188 partits, 22 gols i 14 títols amb la seva samarreta. El migcampista malià va ser el primer fitxatge de Pep Guardiola, va arribar procedent del Sevilla i el Barça en va pagar 14 milions d'euros.

Actualitzat
La nineta dels ulls de Guardiola abandona el Barça. Seydou Keita deixa l'entitat blaugrana després de 4 temporades, 188 partits, 22 gols i 14 títols amb la seva samarreta. El migcampista malià va ser el primer fitxatge de Pep Guardiola, va arribar procedent del Sevilla i el Barça en va pagar 14 milions d'euros. El seu debut oficial va ser davant del Wisla de Cracòvia, coincidint amb la prèvia de la Lliga de Campions i en una temporada que, al final, va esdevenir històrica perquè es va aconseguir el triplet.

Keita ha estat la imatge del Barça de Guardiola: humil, treballador, home que dins del vestidor sempre ha sumat i que va acceptar el seu rol des del primer moment. Per tot plegat, el tècnic de Santpedor sempre el va elogiar.

La seva renovació, ara, anava lligada al nombre de partits jugats l'última temporada. Com que no arribava al mínim, perquè només en va jugar 16, quedava lliure el 30 de juny. Aquest fet, afegit a la gran oferta que li ha arribat de la lliga xinesa, ha provocat la seva sortida del club, tot i que el nou tècnic del Barça, Tito Vilanova, ja havia dit públicament que comptava amb ell. Ara, amb 32 anys, comença una nova etapa professional, però a Can Barça sempre quedarà el record de Keita com un professional íntegre.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut