Natació sincronitzada

Gemma Mengual aconsegueix per primer cop una medalla de plata en la prova de solo

Gemma Mengual ha fet un nou pas en la seva carrera en aconseguir el subcampionat mundial en la prova de solo tècnic, la seva millor actuació, que, a més, li ha valgut a l'equip espanyol la primera medalla. La barcelonina, que fins ara s'havia conformat, com a molt, amb medalles de bronze en la modalitat de solo en diferents mundials, ha pujat un graó amb aquesta plata, que suposa la seva vuitena medalla en un Mundial. Dimarts disputa una nova final, la de duo tècnic, fent parella amb la seva inseparable Paola Tirados.

Actualitzat

Gemma Mengual només ha tardat 24 hores a refer-se del desencís de no poder aconseguir la primera de les set medalles que s'havia fixat com objectiu. La sirena barcelonina ha tornat a deixar bocabadats els jutges amb una brillant execució, interpretant a l'aigua una coreografia al so d'una música de reminiscències africanes. La catalana ha obtingut 98 punts sobre 100i només l'enorme potencial de la russa Natalia Isxenko (99 punts) li ha impedit pujar al graó més alt del podi.

A punt de complir els 30 anys i segurament a un any de la seva retirada definitiva, Mengual culmina la seva carrera de la millor manera possible, un subcampionat mundial. D'aquesta manera amplia el seu palmarès i ja suma vuit metalls en els mundials, un historial impressionant que segurament ampliarà en aquests campionats.

Però si no hi va haver temps per a les lamentacions, tampoc n'hi ha ara per a les celebracions. Dimarts disputa una nova final, la de duo tècnic, fent parella amb la seva inseparable Paola Tirados, que partirà amb la tercera millor nota de la final.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut