Bàsquet

Lorbek renova per tres temporades amb el Barça Regal i Tomic passa la revisió mèdica

El millor jugador de la final de la Lliga ACB ha decidit acceptar l'oferta del Barça Regal per tres temporades més, les mateixes que duia vestint la samarreta blaugrana. Ante Tomic, primer reforç dels de Pascual, ha passat la revisió mèdica aquest dijous.

Actualitzat
Bones notícies a Can Barça. El millor jugador de la final de la Lliga ACB de bàsquet, l'eslovè Erazem Lorbek, ha decidit acceptar l'oferta del club blaugrana per tres temporades més, les mateixes que duia vestint la samarreta blaugrana.

Lorbek, de 28 anys, va finalitzar el seu contracte amb el Barça el 30 de juny, i estava valorant la possibilitat de marxar a jugar a l'NBA. L'eslovè s'ha consolidat com una de les peces clau en l'equip de Xavi Pascual, com ja va demostrar en el partit decisiu de la Lliga passada.

Tomic passa les proves mèdiques

Lorbek compartirà el joc interior blaugrana amb el croat Ante Tomic, que aquest dijous ha passat revisió mèdica amb el seu nou club. Tomic, 25 anys i 2,17 d'altura, jugarà també tres temporades amb l'equip de Xavi Pascual després d'haver estat descartat pel Reial Madrid.

"És una oportunitat per demostrar el que puc fer. Crec que el Barça Regal té un estil que fa que jo pugui jugar aquí. Al Madrid hi ha una altra cosa que no vull comentar. És un tipus de joc que no valora molt els jugadors alts, només els petits, i tot haver fet coses allà, no era suficient", ha declarat Tomic als mitjans oficials del Barça.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut