Natació

Gemma Mengual i Paola Tirados guanyen la medalla de plata en la prova de duo

Gemma Mengual i Paola Tirados han donat a l'equip espanyol de natació sincronitzada la segona medalla al Mundial de Melbourne, en obtenir la plata en la disciplina de duo tècnic. L'or se l'ha emportat la parella russa formada per Anastasia Davydova i Anastasia Ermakova, que ha sumat 98,833 punts, mentre que les espanyoles s'han quedat en 97,500 i han millorat així el bronze obtingut en l'últim Mundial de Barcelona.

Actualitzat

A ritme de música folklòrica búlgara i amb un exercici ple de força i dinamisme, Gemma Mengual i Paola Tirados s'han posat, de seguida, el públic a la butxaca.

La catalana i la canària s'han recuperat dels errors que han fet en l'exercici de classificació i han clavat la segona actuació. Una coreografia atrevida, que treballa l'explosivitat i l'expressivitat. Impossible de superar la parella russa, un referent de tècnica mundial, Mengual i Tirados han passat, per només 334 mil·lèsimes, pel davant de les japoneses, que s'han hagut de conformar amb el bronze. Conscients que han fet un exercici impecable, tant elles com les seves entrenadores no podien dissimular l'emoció en acabar.

És en moments com aquest que compensa la feina feta al CAR de Sant Cugat, amb deu hores diàries de preparació, treballant i corregint, fins a la perfecció, cada moviment. Aquesta medalla de plata en la prova de duo tècnic confirma Mengual i Tirados en l'elit mundial.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut