Motociclisme

Lorenzo marca un nou rècord al circuit a Mugello als tercers lliures de Moto GP

Jorge Lorenzo ha establert un nou rècord al circuit de Mugello, amb un temps d'un minut, 47 segons i 584 mil·lèsimes. El mallorquí ha marcat el millor temps a la tercera volta dels entrenaments i ha pogut reservar-se. Pedrosa ha estat segon, a només vuit dècimes del mallorquí, que és el líder de la general. Casey Stoner s'ha hagut de conformar amb la tercera plaça.

Actualitzat
Jorge Lorenzo ha establert un nou rècord al circuit, amb un temps d'un minut, 47 segons i 584 mil·lèsimes. El mallorquí ha marcat el millor temps a la tercera volta dels entrenaments, i ha pogut reservar-se. Pedrosa ha estat segon, a només vuit dècimes del mallorquí, que és el líder de la general. Casey Stoner s'ha hagut de conformar amb la tercera plaça. Héctor Barberá ha estat vuitè, Valentino Rossi, desè, i Álvaro Bautista, onzè.

El pilot de Talavera no ha pogut millorar el registre de divendres, entre altres coses per una caiguda aparatosa. És el tercer accident que té aquest cap de setmana, però n'ha sortit sense cap lesió de gravetat.
Anar al contingut