Motociclisme

Pol Espargaró podrà participar en els entrenaments oficials a Mugello tot i tenir un esquinç al turmell

Pol Espargaró podrà participar en els entrenaments oficials del Gran Premi d'Itàlia de Moto2. El pilot català ha caigut quan l'ha embestit Johan Zarco durant la tercera sessió d'entrenaments lliures i, després de sotmetre's a unes proves, s'ha confirmat que només té un esquinç al turmell.

Actualitzat
Pol Espargaró podrà participar en els entrenaments oficials del Gran Premi d'Itàlia de Moto2. El pilot català ha anat per terra quan l'ha embestit Johan Zarco durant la tercera sessió d'entrenaments lliures i després de sotmetre's a unes proves s'ha confirmat que només té un esquinç al turmell. Per aquesta acció antiesportiva, la direcció de cursa ha sancionat el francès a sortir 15 posicions més enrere a la graella definitiva.

Zarco no ha controlat la traçada en un revolt del traçat italià i ha fet caure el vallesà, a qui han tret de la pista en llitera. Uns minuts més tard, amb mal a la cama dreta i la granota molt masegada, Pol discutia amb el seu germà Aleix i amb Sito Pons, director de l'equip, les circumstàncies de la caiguda. Ràpidament se l'han emportat cap a la clínia del circuit per fer-li unes radiografies i descartar que tingui cap fractura.

El més ràpid en aquesta última sessió d'entrenaments lliures a Mugello ha estat el suís Thomas Luthi, seguit pel cerverí i líder del Mundial, Marc Márquez, i Andrea Iannone, mentre que Pol Espargaró no ha pogut passar de la desena posició però manté el millor registre en l'acumulat de les tres tandes cronometrades.

Anar al contingut