Barça

David Villa: "Tinc moltes ganes de començar a treballar amb els companys"

Per David Villa ha estat un estiu especial en què ha hagut de continuar els entrenaments per poder començar amb la resta de companys el nou curs futbolístic. Només li falta l'alta mèdica perquè Tito Vilanova pugui comptar amb ell. Des del Campus per a nens que patrocina a Astúries, Villa ha deixat clar que es mor de ganes de començar la pretemporada, aquest dilluns.

Actualitzat
David Villa ha visitat el campus de nens que patrocina a terres asturianes abans de tornar a Barcelona per començar la pretemporada. Pel davanter blaugrana ha estat un estiu especial en el qual
ha hagut de continuar els entrenaments per poder començar amb la resta de companys el nou curs futbolístic: "Tot l'estiu he tingut unes vacances relatives. He fet molta feina amb el fisioterapeuta. I el cert és que tenia ganes d'acabar-les".

Només li falta l'alta mèdica perquè Tito Vilanova pugui comptar amb ell. Sembla una formalitat, perquè el davanter blaugrana assegura: "Em trobo bé, amb ganes de tornar a la normalitat, de deixar de treballar a part i d'entrenar amb el grup".  

La greu lesió de la temporada passada va afectar, sens dubte, el rendiment golejador de l'equip. Per això, el nou entrenador barcelonista espera que ell sigui una mena de nou fitxatge de cara a reforçar les estadístiques golejadores de l'equip.

Solidari amb els miners asturians

Els últims set mesos han estat durs per a David Villa. El mes de desembre es va trencar la tíbia mentre disputava el Mundial de clubs, i això va fer que es perdés tota la temporada. Ni Lliga, ni Eurocopa, ni Jocs Olímpics. L'asturià, però, sap que el seu patiment no és comparable, ni de bon tros amb el de molts dels seus veïns. Els miners estan notant d'una manera especialment crua la crisi econòmica, i el davanter del Barça s'hi ha volgut solidaritzar públicament. A Langreo, Villa ha donat suport a un grup de miners que veuen perillar el lloc de treball. A punt de reincorporar-se al Barça, Villa, també ha tingut temps per al futbol durant les vacances.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut