Natació sincronitzada

Gemma Mengual es penja la quarta medalla al Mundial de Melbourne

Gemma Mengual continua col·leccionant èxits al Mundial de Melbourne. La nedadora catalana ha obtingut la medalla de bronze en la prova de solo lliure, i ja és la quarta que es penja en quatre dies. La prova l'ha guanyat la francesa Virginie Dedieu, que reapareixia després de setze mesos allunyada de la competició, i la plata ha estat per a la russa Natalia Ischenko. La barcelonina intentarà guanyar-ne encara dues més. Demà, en la final de duo lliure, i diumenge, en la d'equips.

Actualitzat
Gemma Mengual ha apostat per l'emotivitat i el sentiment en la coreografia que ha presentat en la final de solo lliure. Un exercici amb música de la cantant portuguesa Dulce Pontes, a ritme de cançó de bressol i amb lletra d'un poema de García Lorca.

Mengual ha fet una actuació gairebé perfecta i ha estat superada només per la russa Natalia Ischenko, plata, i la guanyadora, la francesa Virginie Dedieu, considerada la millor especialista en sincronitzada del món. Ha estat una final de nivell tècnic altíssim, on la catalana ha explotat al màxim les seves qualitats: expressivitat i força en el gest, tècnica en les figures i potència en les sortides.

La música, molt més melòdica que en les altres actuacions que ha fet aquests dies, ha ajudat Mengual a dosificar forces. I és que és la cinquena final en què participa en aquests mundials, i suma ja quatre medalles, avui de bronze.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut