Natació sincronitzada

Gemma Mengual i Paola Tirados aconsegueixen la plata en la modalitat de duo lliure

Gemma Mengual ha aconseguit penjar-se la cinquena medalla de natació sincronitzada en els Mundials de Melbourne. Avui ha estat plata en la modalitat de duo lliure, fent parella amb la seva companya inseparable, la canària Paola Tirados. L'or ha estat per a les russes Anastasia Davidova i Anastasia Ermakova, i el bronze, per a la parella japonesa formada per Ayako Matsumura i Emiko Suzuki. La nedadora catalana ja suma tres plates, en solo, duo tècnic i duo lliure, i dos bronzes, en tècnic per equips i en solo lliure.

Actualitzat

Mengual i Tirados, dos noms lligats des de sempre a la natació sincronitzada, han nedat molt millor que en l'exercici preliminar i han aconseguit repetir el segon lloc que ja havien aconseguit en l'exercici tècnic. La catalana i la canària han sumat 97,667 punts per 99,333 de les russes i 97,333 de les japoneses, i en cap moment han vist perillar el seu segon lloc, sobretot per la sensació de seguretat que han ofert durant tot l'exercici.

La medalla aconseguida avui és la cinquena per a la delegació espanyola en aquest Mundial, i encara els queda una opció més, la de demà, en l'exercici lliure per equips, modalitat en què Espanya va sorprendre en els preliminars amb un nou exercici que els va valer la segona posició.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut