Natació

L'equip espanyol de sincronitzada arriba a Barcelona després de completar un Mundial excel·lent

L'equip espanyol de natació sincronitzada, que s'ha emportat sis medalles dels Mundials de Melbourne, va arribar ahir dilluns a Barcelona. A l'aeroport del Prat, les noies que entrena Anna Tarrés, set de les quals són catalanes, van ser rebudes com unes grans heroïnes. La més aclamada va ser Gemma Mengual, l'única que ha participat en les set finals. Tot i el desgast físic i psicològic que això suposa, l'actuació de la catalana ha estat impecable, amb la consecució de quatre medalles de plata i dues de bronze.

Actualitzat

Dutxa de pètals de rosa i felicitació efusiva del seu company, el també nadador Jorge Pérez, davant la munió d'informadors que l'esperaven. Tot seguit, va buscar els seus pares per fondre's en una emotiva abraçada. Gemma Mengual va deixar anar, aleshores, els sentiments acumulats després d'una setmana d'alta competició sumant èxit rere èxit. Melbourne l'ha coronat com la nadadora més premiada dels Mundials. Ha participat en set finals i ha tornat amb sis medalles, 4 plates i 2 bronzes.

Mengual, de 30 anys, té una àmplia experiència en l'alta competició. Suma trenta medalles entre Mundials i Campionats d'Europa. Però té encara una assignatura pendent: els Jocs Olímpics. Acaba d'aterrar, però ja pensa en la cita de Pequín l'any que ve.

Abans de marxar a descansar, foto de família de tot l'equip espanyol de natació sincronitzada. Set de les nou nadadores entrenades per Anna Tarrés són catalanes.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut