Barça

Alves, molt molest amb el Barça: "No m'he vist fora del Barça, però tampoc dins"

El lateral brasiler ha dit sense embuts que l'ha molestat molt que el club no el defensés després del rumor de la seva possible venda. Alves no ha descartat que tingués la sensació que el posessin al mercat: "No m'he vist fora del Barça, però tampoc dins".

Actualitzat
Després de mostrar el seu suport als afectats pels incendis de l'Empordà, Dani Alves ha disparat contra tot. El lateral brasiler ha dit sense embuts que l'ha molestat molt que el club no el defensés després del rumor de la seva possible venda, i no ha descartat que tingués la sensació que el posessin al mercat: "No m'he vist fora del Barça, però tampoc dins". A més, creu que ha estat considerat un dels culpables que l'equip no guanyés la Lliga i la Champions. Unes declaracions sorprenents tenint en compte que Tito Vilanova va ser taxatiu quan va dir que comptava amb ell i que era un jugador imprescindible.

"M'he guanyat el respecte de la gent amb el meu treball. I intentaré seguir igual. Aquest any tenim il·lusió per tornar a competir i lluitar per tots els títols", explicava el brasiler durant la roda de premsa posterior a l'entrenament d'avui. Alves creu que amb Tito Vilanova no han canviat gaire les coses, "Tot segueix més o menys igual. Tito té les idees clares. L'única diferència és l'absència de Guardiola", ha explicat. El tècnic li ha dit que confia en ell i ell vol tornar-li aquesta confiança.

Alves diu que vol "continuar al Barça i si alguna vegada el club decideix que marxi, vull marxar per la porta per la qual vaig entrar". El jugador blaugrana també ha valorat la nova incorporació a l'equip: "Jordi Alba és un gran fitxatge. Hi haurà una bona competència amb Adriano. I fins i tot amb mi!". "Segueixo sent el jugador ambiciós que era quan vaig arribar. Si no fos així, no podria quedar-me aquí", explicava Alves amb un aire especialment irònic i molest.

També ha dit que s'alegra que "Puyol hagi tornat. No se l'ha de dosificar. Necessita canya. No s'ha de mirar la seva edat".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut