Barça

Messi, baixa per al primer amistós de la pretemporada que el Barça jugarà avui al camp de l'Hamburg

Leo Messi és baixa per al primer partit de la pretemporada, que el Barça juga avui al camp de l'Hamburg. Una contusió en un bessó durant l'entrenament d'ahir l'ha deixat a casa i fa que el Barça deixi d'ingressar 400.000 euros. El partit, en directe per TV3, a les sis de la tarda.

Actualitzat
Tito Vilanova s'estrena avui a la banqueta del Barça, en el primer amistós de la pretemporada. Serà al camp de l'Hamburg i el podreu veure en directe per TV3, a les sis de la tarda. L'equip ha sortit avui mateix cap a Alemanya, i just després del partit tornarà cap a Barcelona. A l'expedició no hi és Leo Messi, que és baixa d'última hora, per una contusió al bessó de la cama dreta que es va fer durant l'entrenament d'ahir a la tarda. Això fa que el Barça deixi d'ingressar 400.000 euros.

Serà el debut de Tito Vilanova a la banqueta i ho farà amb un equip força diferent del que tindrà durant la temporada. Només viatgen 9 jugadors del primer equip i els 12 restants són jugadors del filial. Les absències dels internacionals i les baixes per lesió han deixat l'equip sota mínims. Amb la visita dels blaugranes la ciutat commemora la fundació del seu club, ara fa 125 anys. L'Hamburg és un gran de la lliga alemanya que ha anat a menys, ja que fa tres dècades que no guanya la Wundesliga.

A l'expedició no hi ha tampoc els internacionals ni Carles Puyol, David Villa, Fontàs, Thiago i Cuenca, que encara no tenen l'alta mèdica, malgrat que alguns ja han començat a exercitar-se. El que podria tornar aviat és Carles Puyol, que ahir es va incorporar als entrenaments, tot i que de moment ho fa al marge del grup. El que ja fa dies que ha rebut l'alta és Dani Alves, que ahir va mostrar el seu malestar amb el club.

La novetat més destacada de l'expedició és la inclusió de Dani Alves. El defensa brasiler ja està plenament recuperat de la fractura de la clavícula dreta que li va impedir jugar la final de la Copa del Rei. 

Del filial s'han convocat 12 jugadors, entre els quals destaquen Rafinha i Deulofeu, però un menys dels previstos, ja que Kiko Femenia es va retirar de l'entrenament previ per una sobrecàrrega a l'abductor.

El partit contra l'Hamburg és el primer dels cinc amistosos previstos que el Barça jugarà abans de començar la lliga, el 19 d'agost contra la Reial Societat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut